Caprese Tarte // Caprese Tart

Caprese Tarte // Caprese Tart


Kad temperatūras noslīd zem pierastajiem pluss 30 vasaras vidū līdz vien pluss desmit, pēkšņi parādās vēlme pēc kā silta un sātīgāka par pierastajiem vasaras salātiem. Tas izrādījās perfekts brīdis, lai izmēģinātu ŠO recepti, kas jau kādu laiku dzīvojās pa manu "to make" listi. Mozzarella un tomāti, ko vairāk var vēlēties, vai ne? Tarte ir neticami ātri un viegli pagatvojama, taču garša ir neaprakstāma. Garšo līdzīgi mozzarellas picai ar pašmāju tomātu mērci, vienīgi labāk! Pat mazais brālis, man par lielu pārsteigumu, tarti novērtēja atzinīgi, kam sekoja atgriešanās virtuvē, lai apmierinātu mūsu apetīti.  
PS. Divām tešlas sloksnēm bija nepieciešami trīs tomāti un divas mozzarellas bumbas.

When temperatures hit below the usual plus thirty and lowers down to only plus ten, an urge for something warm and gooey hits instantly.  So it was perfect timing for trying out THIS recipe that was pinned on my "to make" board for quite some time. Mozzarella and tomatoes, what more could you want, right? This is insanely easy to make, but the taste is indescribable, kinda tastes like  mozzarella pizza with home made tomato sauce, only better! My little brother even loved it, what came as a surprise for me, so we ended making another batch to satisfy our appetite.